Snickeri

Vi erbjuder avancerade en mängd tjänster inom snickeriarbeten för inre och yttre reparationer i hemmet efter behov fram till andra särskilda lösningar med trä. Våra tjänster är:

• Hemfasader
• Staket
• Grindar
• Altaner

… och mycket mer andra snickerijobb som våra kunder behöver hjälp med . Tillsammans med våra kunder ser vi till att ligga långt framme, både i planering och byggnation, och tillsammans utvecklar vi en slutprodukt som uppfyller slutkundens behov därför är vi stolta över att tjäna som en utgångspunkt för snickeriarbete, hemreparationer och renoveringstjänster för våra värderade kunder som är 100 % nöjda efter högsta kvalité på utfört jobb.

Previous
Next

Måleri

Vi är experter på att se potentialen som finns i ett hem som är i behov av att utföra målningsjobb och att denna potential blir till verklighet. Letar du efter ett företag som du kan lita på att slutföra ditt målningsjobb?

Du behöver inte leta längre!

Vi kommer göra allt för att se till att jobbet färdigställs enligt dina önskemål och gör ditt hem vackert. Vi erbjuder tjänster för att slutföra det målningsjobb du har i åtanke. Eftersom vi behandlar ditt hem som om det vore vårt egna, gör vi allting med största omsorg.

Previous
Next

Nybyggnation
Ombyggnation - Tillbyggnation

Vi levererar tjänster som innefattar nybyggnation, ombyggnation och tillbyggnation på ett antal olika sätt, individuellt anpassade till kundens behov. Vi äger och underhåller de verktyg som krävs för att säkerställa att vi har rätt utrustning för att slutföra jobbet. När du anlitar oss, kommer du att upptäcka att vi är hängivna att erbjuda de bästa produkterna och den bästa servicen. Detta uppnår vi genom att använda de kunskaper vi samlat på oss genom åren.

För din trygghet vi är alltid på plats så att du som privatperson kan känna dig trygg genom hela processen.

Previous
Next

Totalrenovering

Inget jobb är för stort eller för litet för oss vi renoverar allt!
Vårt team är fullt utrustade för att hantera en renovering av valfri storlek och omfattning, och kommer att anpassa detta till önskad stil.

Hos oss får du ett sammansvetsat team som har god erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med sina renoveringsprojekt. Vi lägger stor vikt på planering av projekt för att slutföra våra jobbet tryggt. Tillsammans hittar vi smarta, hållbara och snygga lösningar som håller i flera år framöver.

Previous
Next

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och ett förutsättningslöst möte.